QSTA | Magazine 2023/01

Van bar tot bistro QSTA, dé online versmarkt voor alle horeca

Het geheim achter het succes van QSTA

Advertentie toevoegen

20% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING

Als startende onderneming in de foodbranche zoek jij een laagdrempelige manier om jouw smaakvolle en hoge kwaliteit producten te leveren door heel Nederland. Geen complex proces, maar met een makkelijke en snelle levering. Je bent innovatief, lokaal en hecht veel waarde aan versheid, authen- ticiteit, kwaliteit en smaak. Je verkoopt geen sim- pele cola maar bijvoorbeeld een kombucha met een ananas-chili smaak, en dat is best lastig om dat grootschalig en snel op de markt te krijgen.Gelukkig heeft de jonge speler QSTA de Nederlandse markt betreden om dit gat te dichten. Hoe ze dat willen doen, dat vertelt Rian Faaij , Digital Marketing Director bij QSTA. “Ondernemen is een uitdagende tak van sport.”

23005 COUPONCODE*

Van smoothies tot salades, van snacks tot specerijen. Vandaag besteld, morgen bezorgd door heel Nederland.

Er zijn voor foodprofessionals heel veel redenen om kennis te maken met QSTA. Zoals zes dagen per week verse producten in je keuken en géén minimum orderbedrag. Of vandaag besteld, is morgen bezorgd. Hier komt nu nóg een reden bij: 20% korting op je eerste bestelling! Dat is nog eens aangenaam kennismaken met de nieuwe wereld van food. Ontdek QSTA vandaag nog!

Verser. Sneller. Makkelijker. Lokaler. Met een groeiend aanbod aan bijzondere en lokale producten zijn we hard op weg om de lieveling te worden van de horeca. Van kantine tot hotel en van cafetaria tot sterrenrestaurant. Welkom bij QSTA!

* Ga naar qsta.nl of scan de QR-code, voeg producten toe aan je winkelmandje en voer de couponcode in tijdens het afrekenen. 20% korting geldt van 01-05-2023 tot en met 31-12-2023. Éénmalig per account, bij een minimum besteding van € 75,-.

3

www.qsta.nl

DÉ ONLINE VERSMARKT VOOR FOODPROFESSIONALS

Powered by