QSTA | Magazine 2023/01

Maak kennis met OOGAPPELTJE: “Lekkere en eerlijke groente, fruit en aardappelen van lokale telers.”

Onder de naam Oogappeltje levert QSTA groente, fruit en aardappelen van voornamelijk Noord-Hollandse boeren en telers. De verse producten worden dagelijks direct vanuit de koelcel in Purmerend bij jou bezorgd. Verse ingrediënten van goede kwaliteit zijn onmisbaar in elke keuken. De avocado’s moeten wat verder reizen, maar de witlof komt uit onder andere Lutjebroek, de knolselderie uit Zuid-Schermer, de bloemkool uit Andijk en de Opperdoezers uit… jawel, Opperdoes. Met gesneden uienringen, geschoonde spruiten en gewassen sla en spinazie draagt Oogappeltje ook bij aan jouw mise-en-place. Oogappeltje is een merk van Dick Schaap, de ISO-gecertificeerde horecagroothandel die al sinds 1965 groente en fruit levert aan restaurants, bedrijfskantines, zorginstellingen, verswinkels en de detailhandel in Noord-Holland en daarbuiten.

Met Oogappeltje kies je voor lokale kwaliteitsproducten die zowel lekker zijn als eerlijk én minder belastend voor het milieu.

Limoenen 10st

Gember 500gr

Mint bos

Wortelen geel 1kg

Mango’s zak

Aardappelen zoet 1kg

Meloen cantaloupe 1 st

Benieuwd naar deze heerlijke én eerlijke producten? Bestel dan via onze website: www.qsta.nl/nl_NL/oogappeltje/ WAT KAN JE VERWACHTEN? Snel geleverd, iedere dag. Geen minimaal bestelbedrag. Betaal eenvoudig via iDeal of Creditcard.

Bieten chiogga rauw 1kg

Zongedroogde tomaten 1kg

Aardbeien 500 gram

23

Powered by