QSTA | Magazine 2023/01

Stap 2: Het checken van de kwaliteit Uiteraard is het belangrijk dat de kwaliteit uitgebreid getest wordt. Niet alleen op basis van specificaties maar ook de visuele aspecten zoals reuk, consistentie en kleur worden kritisch geanalyseerd. Stap 3: Samen met de klant Het contact met klanten leidt tot productont- wikkeling en er wordt een smaakvol recept ontwikkeld. Deze nieuwe recepten worden beoordeeld en getest op een recept en aangepast waar nodig, tot er een mooie nieuwe kruidenmix uit is gekomen. Na overleg is het tijd voor de orderpick in Nijkerk voor de productieorder. Stap 4: De laatste stappen De laatste maar zeer belangrijke stappen: grondstoffen storten, mengen en afvullen. De orders worden in Warehouse De Flier klaargemaakt en zijn klaar om richting de klant te gaan!

Benieuwd naar de producten van Epos? Scan de QR-code!

Pasta carbonara met kip

Bereiding

Ingrediënten

1. Kook de asperges beetgaar en snijd ze in kleine stukjes. Houd ook een aantal heel om later mee af te garneren.

• 50 gram rucola • 150 gram gele paprika • 2 gekookte eieren • 200 gram groene asperges • 300 gram gerookte kip • 300 gram bacon • 400 gram penne, gekookt

2. Snijd de gele paprika in reepjes. Houd van alle ingrediënten iets achter om mee af te garneren. Meng de diverse ingrediënten door elkaar.

3. Garneer af met de achtergehouden groenten en eindig met wat verse peterselie.

• 1000 gram Bieze Deli carbonarasalade basis • Peterselie

Eet smakelijk!

20

21

Powered by