QSTA | Magazine 2023/01

Productieproces: Epos

Transparantie bij de productie is voor ons ontzettend belangrijk. Met deze reden laten we jullie graag zien hoe de productie in z’n werk gaat bij Epos. Epos biedt een rijk assortiment aan smaakvolle kruidenmixen, marinades en sauzen. Wil jij een kijkje nemen in de keuken van Epos? Lees dan snel verder!

Stap 1: Binnenkomst van de grondstof De grondstoffen zijn de basis voor de smaakvolle kruidenmixen van Dutch Spices. De grondstoffen worden vanuit de vracht- wagen in het magazijn geplaatst en er vindt een uitgebreide check op de levering plaats. Vervolgens wordt er een monsteropname van de grondstof genomen en wordt deze data zorgvuldig verwerkt.

Epos voor Eerlijke Producten

De naam Epos zegt het al: wij leveren Eerlijke Producten Onder Specialisten. Bij Epos draait bovendien alles om smaak. Dit zie en proef je terug in ons enorme, unieke assortiment aan kruiden, specerijen, marinades, sauzen en andere smaakmakers en hulpstoffen. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, gemakkelijk verwerkbaar door ambachtelijke bedrijven in de voedingsbranche en verkrijgbaar voor een redelijke prijs. Precies wat je als horecabedrijf of versspecialist nodig hebt!

Scan voor alle Epos producten.

18

Powered by