QSTA | Magazine 2023/01

Get in touch!

Volg QSTA en blijf op de hoogte van alles wat zich afspeelt in de wereld van foodprofessionals.

Van het laatste nieuws tot inspirerende blogs.

Shakshuka Ingrediënten

Instagram: @qsta.nl LinkedIn: QSTA Facebook: QSTA Pinterest: QSTAnl Website: www.qsta.nl

Bereiding

1. Doe de olijfolie in een pan, snipper de sjalot en voeg toe aan de pan. Bak gedurende 3 minuten.

• 1 sjalot • 1 aubergine • 1 courgette • 1 zoete paprika • 200 ml tomatensaus • 1 el komijn • 1 el knoflookpoeder • Verse peterselie • Zout en peper • 1 el olijfolie • Willicroft plantaardige kaas Greek White

2. Snijd de aubergine, courgette en paprika in blokjes en doe ze samen met de tomatensaus, komijn en knoflookpoeder in de pan. Zout en peper naar smaak.

3. Laat 10 minuten koken, of tot alle groenten zacht zijn.

4. Strooi er wat verse peterselie en verkruimeld Greek White over en smullen maar!

Eet smakelijk!

36

37

Powered by