QSTA | Magazine 2023/01

Inhoudsopgave.

Duurzaamheid.

8 Maak in 4 stappen je menukaart nog duurzamer 10 QSTA’s innovatie award 11 QSTA’s top-5 duurzame producten 12 Zet voedselverspilling op de agenda 13 Energie besparen in jouw horeca-keuken? Zo doe je dat! 15 De sleutel tot succesvol voorraad inkopen

QSTA & Partners.

18 Productieproces Epos 22 Maak kennis met Oogappeltje 24 Favorieten van het QSTA Team 26 Interview met Ab Khamis 28 Interview met Leonie van Boheemen

Duurzaamheid.

Social media.

32 De kracht van foodfotografie 34 Social media marketing, hoe doe je dat?

Een belangrijk onderdeel en groeiende trend in de foodbranche: duurzaamheid. In de eerste editie van het QSTA magazine, besteden wij hier graag op een positieve manier aandacht aan. Als foodprofessional speel je een belangrijke rol in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die ons voedselsysteem kunnen verbeteren en tegelijkertijd de negatieve impact op het milieu kunnen verminderen.

Zo delen wij onder andere op welke gemakkelijke manier jij jouw menukaart kan verduurzamen, delen wij onze favoriete duurzame producten en geven wij tips over hoe jij energie kan besparen in jouw keuken. Grijp je kans om jouw keuken duurzamer te maken en te ontdekken hoe je bijdraagt aan een betere en groene toekomst!

QSTA informatie.

36 Get in touch! 39 Over QSTA 40 Hoe word je klant van QSTA? 41 QSTAtistieken 42 Reviews & Colofon

6

7

Powered by